Εορταστική πρεμιέρα της χειμερινής σαιζόν στο Κτήμα Οινοφόρος με τους Κώστα Μακεδόνα Μαίρη Δούτση


ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ

Με full banda, μαζί του η εξαιρετική Μαίρη Δούτση


Ο Κώστας Μακεδόνας μία από σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού
σε μελωδικούς και κυρίως λαϊκούς δρόμους συνεχίζει το μουσικό ταξίδι του!

Έπειτα από έναν δυνατό καλοκαίρι με τη  μοναδική Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά "Τα πλοία της γραμμής" να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας συνεχίζει τον χειμώνα, με πρώτο σταθμό την Μυτιλήνη.


Ένας από τους λίγους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Κώστας Μακεδόνας με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, που περιέχουν το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα» , το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά, κάθε φορά μας χαρίζει μουσικές στιγμές που μένουν για πολύ καιρό μέσα μας. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.

Από το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα δεν λείπουν και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκο υ, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Ο Κώστας Μακεδόνας ένας λαϊκός και όχι μόνο, ερμηνευτής, από τους καλύτερους και πιο δυνατούς τραγουδιστές της γενιάς του, απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Επί σκηνής μαζί του, η εξαιρετική τραγουδίστρια  Μαίρη Δούτση.

Παίζουν οι μουσικοί :
Κωνσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας
Γιάννης Περδίκης- πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο
Ηρακλής Παχίδης - τύμπανα
Τραγούδι : Κώστας Μακεδόνας, Μαίρη Δούτση
Υπεύθυνος ήχου :  Άγγελος Πετκίδης
Οργάνωση Παραγωγής : Ηχόχρωμα