Κάτοικοι και επιχειρήσεις της Λαγκάδας Μυτιλήνης: Είμαστε όλοι μαζί, εδώ!


Από τον Τύπο (!), για μία ακόμη φορά, πληροφορούμαστε οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι των οδών Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Ποταμός, τη σπουδή της ΔΕΥΑΛ (χωρίς καν να έχει αναλάβει ακόμα η νέα διεύθυνση), για την ανάθεση και την εκτέλεση του έργου αντικατάστασης του αγωγού ομβρίων υδάτων, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις που είχαμε εισπράξει προεκλογικά για την ενημέρωση και συνεργασία μας, πριν την έναρξη ενός έργου που, κατά γενική ομολογία, είναι τεράστιο για τα δεδομένα της πόλης μας, και θα την επηρεάσει τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια!
           
Ας μη θεωρηθεί από κανέναν, η μέχρι τώρα αναμονή μας για ενημέρωση, ούτε ως αδυναμία, μα ούτε και ως παραίτηση. Όλοι είμαστε σταθεροί στην απόφασή μας: Το έργο πρέπει να εκτελεστεί με νέα, έγκυρη και έγκαιρη μελέτη βάσει  των σημερινών δεδομένων και τεχνολογιών και όχι με την απαρχαιωμένη μελέτη του 1996(!), με αυστηρό χρονοδιάγραμμα που θα προϋποθέτει διπλές και τριπλές βάρδιες εργασίας, και δεν θα σταματήσει ούτε για μία ημέρα την υποτυπώδη έστω διέλευση μικρών οχημάτων από τις οδούς εκτέλεσής του. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να λειτουργήσει εις βάρος της προσωπικής, οικογενειακής, και επαγγελματικής μας υπόστασης.
           
Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τις οικογένειες και την εργασία μας με κάθε νόμιμο μέσον, αφού είναι βέβαιο ότι η απομόνωση της περιοχής μας για μία τριετία θα σημάνει την ολοκληρωτική εξόντωσή μας, ενώ συγχρόνως θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην πρωτεύουσα του νησιού μας.
           
Η ιδιαίτερα ανήσυχη αλλά και αποφασισμένη επιτροπή.