Ένα αρμόνιο για τους μαθητές του εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λέσβου


Από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρου Ψαρρόπουλου

Ένα αρμόνιο, για τις ανάγκες του μαθήματος μουσικής των μαθητών του εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λέσβου (ΕΕΕΕ Λέσβου), πρόσφερε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, στον διευθυντή του εργαστηρίου, Μιχάλη Βάρκα.

Στη διάρκεια της παράδοσης - παραλαβής, ο κ. Βάρκας ευχαρίστησε τον κ. Ψαρρόπουλο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την ουσιαστική ανταπόκριση του ΝΠΔΔ στο αίτημα του εργαστηρίου Ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης Λέσβου, καθώς, όπως τόνισε, το αρμόνιο θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στους μαθητές.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού, συνεχάρη τον κ. Βάρκα για την άοκνη προσπάθεια του και σημείωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, προσπαθεί  να βρίσκεται στο πλευρό των φορέων και να ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό που μπορεί, τα δίκαια αιτήματά τους.