Ένα χάος… Ξύλο, μαχαιριές, τραυματισμοί και συλλήψεις στο ΚΥΤ της Μοριας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έκνομες ενέργειες στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο – Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 13/14-10-2019, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης,  τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 18, 24, 25 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, καθώς  και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έτερους αλλοδαπούς στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια του οποίου, τραυματίστηκαν τρία (3) άτομα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και του 28χρονου δύο (2) μεταλλικοί σωλήνες, ενώ στην κατοχή του 25χρονου, μαχαίρι με μήκος λάμας -10- εκατοστά.

Ο 18χρονος, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών που κλήθηκαν να επιληφθούν στο περιστατικό και απώθησε έναν εξ’ αυτών, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι μεταλλικοί σωλήνες και το μαχαίρι, κατασχέθηκαν.