Τηλεφώνημα Κυτελη σε Στεφανη- Έρχεται στην Λέσβο άμεσα ο Υφ. Άμυνας και ειδικός συντονιστής μεταναστευτικού


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Άμυνας και νέο ειδικό συντονιστή για την αποσυμφόρηση των νησιών, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Στεφανή καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επανέλαβε την έντονη ανησυχία του αναφορικά με τον υπερπληθυσμό των αιτούντων άσυλο στη Λέσβο, καθώς και την ανάγκη να υλοποιηθούν άμεσα όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης, για την καθολική αποσυμφόρηση των νησιών μας και τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων μας, τα οποία είναι και σύνορα της Ε.Ε. Τόνισε, επίσης, ότι ο Δήμος Μυτιλήνης θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία μαζί του.

Ο κ. Στεφανής αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες, πιθανόν και αύριο, θα μεταβεί στη Λέσβο για να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και βέβαια με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης. Ο Υφυπουργός επίσης εξέφρασε παράλληλα την πρόθεσή του να παραβρεθεί και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού, καθώς και να επισκεφθεί την έκθεση αφιέρωμα στον Ναύαρχο Κουντουριώτη, που θα φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.