“ΑΥΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Εκπαιδευτικά – Θεραπευτικά & Αναπτυξιακά Ορόσημα” Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Μυτιλήνη


– Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Μυτιλήνη Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ένα μεγάλο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με σημαντικούς εισηγητές και προσκεκλημένη ομιλήτρια για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη Μυτιλήνη τη γνωστή Αναπτυξιακή Παιδίατρο στο Νοσοκομείο Παίδων "Π & Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ" Dr Ελένη Καραντανά με θέμα “ΑΥΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Εκπαιδευτικά – Θεραπευτικά & Αναπτυξιακά Ορόσημα” διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “λόγου…μάθηση” το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 18:00 έως 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Π. Κουντουριώτου 3 στη Μυτιλήνη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Παιδαγωγούς, Νηπιαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές αλλά και Γονείς.

Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν με τις εισηγήσεις τους το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα που αφορά τα εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και αναπτυξιακά ορόσημα και χαρακτηριστικά των παιδιών με Αυτισμό καθώς επίσης τη χρησιμότητα του παιχνιδιού στην παρατήρηση και εντοπισμό της διαφοράς στον τρόπο που παίζει το παιδί τυπικής ανάπτυξης σε σχέση με αυτό που παρουσιάζει χαρακτηριστικά αυτισμού.

Ομιλητές είναι οι:

Dr. Ελένη Καραντανά
Αναπτυξιακός Παιδίατρος
Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ

Ειρήνη Λογοθέτη
Εργοθεραπέυτρια SIT, NDT

Μανωλία Σφακιανάκη
Λογοθεραπεύτρια MA CAND

Μαριλίζα Καρακόντη-Διόλατζη
Ψυχολόγος

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας παιδαγωγικού υλικού για την Κλασσική και την Ειδική Αγωγή abc toys – Η γνώση γίνεται παιχνίδι!

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και θα ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση πατώντας στο link:

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πατώντας στο link: