Απαραίτητα αξεσουάρ για αγώνες Airsoft!


Το Airsoft είναι μια ομαδική δραστηριότητα που πολλοί επιλέγουν να απασχοληθούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η μορφή αυτή του παιχνιδιού, συνήθως διεξάγεται σε οριοθετημένο χώρο μεταξύ δύο ή περισσότερων ομάδων όπου με τη χρήση αεροβόλων όπλων οι δύο ομάδες επιχειρούν να επιτύχουν έναν πραγματικό στόχο. Τα πλαστικά σφαιρίδια που απελευθερώνονται από τα όπλα είναι ακίνδυνα για τις ομάδες, με αποτέλεσμα αυτό το άθλημα να είναι πολύ δημοφιλές ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες.

Ποια είναι τα αεροβόλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αεροσφαίριση;
Αεροβόλα ελατηρίου (Spring), όπου όπως το λέει και η λέξη εκτοξεύουν το σφαιρίδιο με τη βοήθεια ελατηρίου

Ηλεκτροκίνητα αεροβόλα (AEG - Automatic Electric gub), όπου χρησιμοποιούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Αεροβόλα αερίου (GAS) όπου μέσω ενός ειδικού αερίου ωθούν το πλαστικό σφαιρίδιο
Υπάρχει κι άλλη υποδιαίρεση στις κατηγορίες αυτές, ανάλογα με τον τρόπο βολής. Δηλαδή διαχωρίζονται σε αυτόματα, ημιαυτόματα και επαναληπτικά.

2+1 αεροβόλα από το Survival

Το AIRSOFT SPRING WALTHER PPQ/S BL 6MM διακρίνεται για τη γρήγορη σκανδάλη του και ανήκει στα αεροβόλα ελατηρίου.

Ένα αεροβόλο Co2 με χωρητικότητα μύλου 8 βλήματα από την UMAREX. Βρείτε το από εδώ.

Επόμενη επιλογή το αεροβόλο πιστόλι COLT 1911 CUSTOM 4.5MM με εντυπωσιακό σχεδιασμό από την Umarex. Βρείτε το από εδώ.

Χώροι Διεξαγωγής

Τα πεδία στα οποία επιτρέπεται η διεξαγωγή του Airsoft είναι το δάσος, το αστικό περιβάλλον αλλά ο εσωτερικός χώρος, εντός κτηρίου.

Στο δάσος, το οποίο είναι οριοθετημένο, περιέχει πυκνή βλάστηση και αρκετό πράσινο και έτσι μπορεί παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για κάλυψη. Οι αποστάσεις των παικτών είναι οριοθετημένες.

Το αστικό περιβάλλον από την άλλη, αφορά εγκαταλελειμμένα κτήρια, τα οποία έχουν διαμορφωθεί ώστε να μπορεί να εξελιχθεί το airsoft. Τέλος, το ίδιο μπορεί να συμβεί και εντός ειδικών εσωτερικών χώρων, όπου οι αποστάσεις των παικτών είναι πάντα μικρές.

ΓΙΛΕΚΟ ROTHCO

Το γιλέκο αυτό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ανθεκτικότητας Polyester και Cordura Nylon και ειδική ρυθμιζόμενη ζώνη όπλου. Με 3 ιμάντες σύσφιξης σε κάθε πλευρά, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να συγκρατεί το βάρος στους ώμους. Επιλέξτε το γιλέκο μάχης από εδώ. Απαραίτητο αξεσουάρ στο παιχνίδι σας.

Για περισσότερα γιλέκα μάχης και αεροβόλα πιστόλια CO2 σε μοναδικές τιμές μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival Club και επιλέξτε τα καλύτερα αξεσουάρ και απαραίτητα προϊόντα για διαμορφώσετε όλες τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να είναι το χόμπι σας καλύτερο και πιο εύκολο.