53χρονος… με έφεση στις κλοπές από αυτοκίνητα συνελήφθη στην Μυτιλήνη


Συνελήφθη 53χρονος στη Μυτιλήνη, για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, την (29-10-2019) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 53 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο συλληφθείς αφαίρεσε από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα 41χρονου ημεδαπού, τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό των -285- ευρώ, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα αξίας -2.000- ευρώ περίπου, καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 53χρονος, την ίδια μέρα, αφαίρεσε από έτερο σταθμευμένο όχημα, τσαντάκι 42χρονου ημεδαπού, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και προσωπικά του έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα κινητά τηλέφωνα και το τσαντάκι του 42χρονου. Επίσης, ο δράστης είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -0,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.