Στα σαγόνια του ΚΥΜ 35χρονος αλλοδαπός με κάνναβη και ηρωίνη στο λιμάνι Μυτιλήνης


κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στο λιμένα Μυτιλήνης, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΚΥΜ”, ο 35χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του μια (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενενήντα οκτώ χιλιόγραμμων (0,98 gr), καθώς και ένα (01) πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε φαιά σκόνη όπου ανιχνεύθηκε ηρωίνη καθαρού βάρους εκατόν έξι γραμμαρίων και εβδομήντα οκτώ χιλιόγραμμων (106,78 γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το ποσό των χιλίων διακοσίων σαράντα ευρώ (1.240,00€) και ένα κινητό τηλέφωνο.