3 συλλήψεις οδηγών σε Ιππειος, Μανταμαδο και Πολιχνιτο.. ο πιο μικρός 12 ετων..!!!


3 συλλήψεις οδηγών

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Λέσβο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, την (10-10-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο ( στο Ιππειος), από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός (12 ετων), για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος, όπως διακριβώθηκε, άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, γονέα του ανηλίκου, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, δύο (2) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Την (11-10-2019) 17χρονος ημεδαπός, στην περιοχή του Μανταμάδου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την (10-10-2019) 53χρονος ημεδαπός, στην περιοχή του Πολιχνίτου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τις επιληφθείσες Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση.