Αρέσει ο Αιολικός, 3-1 τον Παλληνιακό



Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Αιολικός ο οποίος πέτυχε σήμερα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, επικρατώντας 3-1 του Παλληνιακού στον Ταρλά, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Και λέμε μας εκπλήσσει, γιατί όχι μόνο παίρνει αποτελέσματα, αλλά δείχνει και ένα πολύ καλό πρόσωπο, έχοντας ελάχιστα παιχνίδια ώστε να βρει ρυθμό αλλά  και με συνεχώς νέα πρόσωπα που εντάσσονται σιγά σιγά στο ρόστερ. 

Σήμερα δε έδειξε και χαρακτήρα ως ομάδα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και αντέδρασε υποδειγματικά, ανατρέποντας την κατάσταση μέσα σε ένα εικοσάλεπτο, ισοφαρίζοντας στο 8ο με αυτογκόλ μετά από φάουλ του Λαζαρίδη, και παίρνοντας προβάδισμα στο 20ο με κεφαλιά του Τσιπά. Ο Αιολικός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή της μπάλας, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη όταν πιέστηκε είδε τον Σφύρλα να αποκρούει εξ επαφής το πλασέ του Ελ Γκαμάλ και τελείωσε το ματς στο 90+ με τον Σοφιάνη να βρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-1.  Αν ξεχωρίσαμε κάποιους από το σημερινό παιχνίδι, αυτοί  ήταν ο νεαρός Καλαφάτης που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ο  Τσιπάς που δείχνει πολύ καλά στοιχεία, δυο παίκτες που ήρθαν από το τοπικό και παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση. Ο Αιολικός δεν έχει περιθώρια να σταθεί πάντως άλλο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί την Κυριακή ο αγώνας με τον Αχαρναικό πάλι στην Μυτιλήνη, σαφώς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ότι ο σημερινός.  

Αιολικός : Σφύρλας, Αγριμάκης (78′ Σοφιάνης) Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης (34′λ.τ. Παλαμουτσής), Τσιπάς (88’Παρέλλης) Μπουρούς, Λαζαρίδης (86′ Μπάρκας)