Ανδρικές βερμούδες και t-shirt: Καλοκαιρινοί συνδυασμοί 3GUYS

Ο άνδρας το καλοκαίρι δεν χρειάζεται πολλά ρούχα για να δείχνει καλοντυμένος. Αρκούν δύο μόνο items για να είναι μοντέρνος και άνετος κάθε ώρα της ημέρας τόσο στο νησί όσο και στην πόλη. Οι ανδρικές βερμούδες και τα ανδρικά t-shirt συνδυάζουν το τέλειο summeroutfit. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αγοράσετε onlineσήμερα, μέσα από super τιμές! Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά από τα ανδρικά ρούχα σε μοναδικές τιμές που έχουν κάνει θραύση σε κάθε ηλικία.

Βερμούδες casual και chinos 


Μαύρη βερμούδα ανδρική, που φτάνει πάνω από το γόνατο, με τσέπες και άνετη γραμμή. Μία streetcasual βερμούδα που σας προσφέρει την ιδανική βάση για να συνδυάσετε το αγαπημένο σας t-shirt ή ένα polo κοντομάνικο για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Βρείτε την βερμούδα CARGO COLLIN σε δύο αποχρώσεις, με ένα κλικ.


Αν αποζητάτε κάτι πιο αθλητικό, η βερμούδα με λάστιχο σε γκρι είναι μία κλασική επιλογή που θα σας προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ψηφίστηκε από τους άνδρες το πιο ευκολοφόρετο ρούχο του καλοκαιριού. Βάλτε το οπωσδήποτε στην βαλίτσα σας πριν φύγετε για διακοπές.

T-SHIRT - Με αγαπημένα prints 

Άσπρο t-shirt με allover τύπωμα από μαύρα φύλλα που κάνουν μία πολύ όμορφη αντίθεση. Από 100% βαμβάκι, σε άνετη γραμμή. Άμεσα στην πόρτα σας, με ένα κλικ.


Αποκλειστικά για SuperGuys! Έναfunky t-shirtπου θα σας φτιάξει τη διάθεσή. Φοριέται στην παραλία, στην βόλτα σας, στον καφέ σας και σε κάθε εκδρομή και απόδραση. Σε δύο αποχρώσεις από εδώ.

Περισσότερα ανδρικά ρούχα θα βρείτε στο 3guys.gr. Προσφορές και άμεση παραλαβή. Ασφαλείς συναλλαγές!