Super αγορές για την χειμωνιάτικη κρεβατοκάμαρά σας


Τον χειμώνα η κρεβατοκάμαρα δέχεται περισσότερα λευκά είδη από κάθε άλλη εποχή. Το σπίτι ντύνεται με χαλιά, με διπλές κουρτίνες και στον χώρο που κοιμάστε τα σεντόνια αποτελούν μόνο ένα μέρος του συνόλου. Οι κουβέρτες, τα παπλώματα, τα κουβερλί ανήκουν στην μεγάλη ποικιλία των χειμωνιάτικων κλινοσκεπασμάτων που κάθε χρόνο ανανεώνονται. Έτσι και φέτος στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας προσφέρουμε σε τιμές ευκαιρίας κουβέρτες και σεντόνια σετ για να μπορέσετε να αλλάξετε με τον τρόπο που επιθυμείτε την κρεβατοκάμαρά σας.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω μερικά από τα πιο δημοφιλή brands σε σεντόνια και κουβέρτες που θα κάνουν το κρεβάτι σας πιο άνετο και πιο ζεστό για τον χειμώνα που έρχεται.

Σεντόνια μεμονωμένα υπέρδιπλα RYTHMOS HOME


Το ριγέ σχέδιο είναι από τα πιο διαχρονικά μοτίβα που μπορεί να συμμετέχει τόσο σε μία κλασική όσο και μια μοντέρνα διακόσμηση. Τα σεντόνια Granada Pink της RYTHMOS HOME που μπορείτε να παραγγείλετε τώρα από εδώ είναι μία εναλλακτική πρόταση που συνδυάζεται εύκολα με μία παπλωματοθήκη σε παρόμοιες αποχρώσεις. 100% βαμβάκι. Άμεση αποστολή στην πόρτα σας!

Σετ Σεντόνια Φανελένια Υπέρδιπλα

Τα φανελένια σεντόνια είναι από τις πιο έξυπνες επιλογές που μπορείτε να κάνετε τον χειμώνα. Όσο κρύο και να κάνει η σύνθεσή τους κρατάει το σώμα ζεστό, με αποτέλεσμα ο ύπνος να έχει πολλές από τις προϋποθέσεις για να είναι ζεστός και βαθύς!


Τα φανελένια Υ/Δ σεντόνια της DAS HOME αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο χειμωνιάτικο κρεβάτι σας. Αποκτήστε τα με δωρεάν μεταφορικά και άμεσα στην πόρτα σας.

Κουβέρτα μάλλινη ΚΕΝΤΙΑ


Οι μάλλινες κουβέρτες είναι από τις πιο ζεστές που μπορείτε να βρείτε για να γίνει τόσο το κρεβάτι όσο και ο καναπές σας πιο «χουχουλιάρικος».

Η μάλλινη εκρού κουβέρτα της ΚΕΝΤΙΑ είναι μία από τις πιο απαλές και ασφαλείς κουβέρτες για να σκεπάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Στην μεγάλη ποικιλία ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε fleece, μάλλινες, πικέ και κουβέρτες ή σεντόνια σε πολλές συνθέσεις. Οι αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΚΕΙΝ αξίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους.