Τίμησε την Χρυσή βαλκανιονίκη Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη ο δήμαρχος Μυτιλήνης (PIC, VID)


Η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη κατέκτησε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος δυο χρυσά μετάλλια στο σκιφ και στο τετραπλό κορασίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συναντήθηκε με την κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, που κατέκτησε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος δυο χρυσά μετάλλια στο σκιφ και στο τετραπλό κορασίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας, στο Βελιγράδι. Την πρωταθλήτρια συνόδευαν η μητέρα και προπονήτρια της Άννα Ζαχαρίου, ο προπονητής Αριστείδης Βογιατζής, ο Γενικός Έφορος Τάσος Μπαλής και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Μ. Μαρίνος Ζαχαρίου.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη θερμά εκ μέρους του Δήμου Μυτιλήνης αλλά και όλων των συμπολιτών μας την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων και της χάρισε αναμνηστικό δώρο ως ένδειξη τιμής, στους προπονητές της, στον Γενικό Έφορο, καθώς και στον ακούραστο Πρόεδρο του Ν.Ο.Μ., των οποίων η συμβολή στις επιτυχίες αυτές ήταν καθοριστική. 


«Οι επιτυχίες σου – είπε ο κ. Κύτελης απευθυνόμενος στην Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, - κάνουν όλους τους Λέσβιους περήφανους και τιμούν την τεράστια ναυταθλητική παράδοση του νησιού μας. Γνωρίζω πως τέτοιες διακρίσεις έρχονται με σκληρή δουλειά, επιμονή, θυσίες και πολλές φορές προετοιμασία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δική μας ευθύνη είναι να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δικές σας προσπάθειες που μας γεμίζουν χαρά. Εύχομαι καλό κουράγιο στο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο του πρωταθλητισμού και ελπίζω αυτή να είναι αρχή για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και πάλι». 

Η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, η κα Ζαχαρίου, οι κ. Βογιατζής και Μπαλής, και ο κ. Μαρίνος Ζαχαρίου, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή και τα τιμητικά δώρα, διαβεβαιώνοντας ότι η προσπάθεια για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και διακρίσεις θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και σκληρή δουλειά.