Χ. Αθανασίου: «Εύχομαι σε όλους μια καλή σχολική χρονιά, με δύναμη, υγεία και προκοπή»


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
                               
«Η νέα εποχή προτάσσει ένα δημιουργικό και εξωστρεφές σχολείο, ανοιχτό στην κοινωνία και απαλλαγμένο από τις στρεβλώσεις του παρελθόντος.

Ένα σχολείο που θα αναπτύσσει την αυτονομία και την αυτοπεποίθηση των μαθητών, όπου η καινοτομία θα συναντά την παράδοση. Αυτό το σχολείο ονειρευόμαστε και αυτό θα προσφέρουμε στα παιδιά μας.

Μπορεί να ζούμε σε ακριτικά νησιά, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι στερούμαστε ποιοτικής εκπαίδευσης, κάτι που αποδεικνύεται από τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και τις υψηλές επιδόσεις των υποψηφίων μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον προσωπικό αγώνα των μαθητών, την στήριξη των γονέων τους αλλά και τη συνεισφορά των εκπαιδευτικών μας.

Εύχομαι σε όλους μια καλή σχολική χρονιά, με δύναμη, υγεία και προκοπή.

Και μια συμβουλή προς τους μαθητές του Νομού μας: Με επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα και προσήλωση στους στόχους σας,μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρεύεστε».