Στους αγώνες δοκιμασίας για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης


ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τη 1η Σεπτεμβρίου συμμετείχε στους αγώνες δοκιμασίας για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας, για το Bαλκανικό πρωτάθλημα.

Οι αθλητές του ΝΟΜ αγωνίστηκαν στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

Συγκεκριμένα ο Λάσκαρης Χρήστος μαζί με τον Τεντολούρη Παναγιώτη αγωνίστηκαν στη Δίκωπο παίδων άνευ πηδαλιούχου, ο Σαμαράς Αρτέμης στο σκιφ 1Χ παίδων ενώ η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα στο σκιφ 1Χ κορασίδων.

Όλοι οι αθλητές, προσπάθησαν πάρα πολύ έχοντας στερηθεί πολλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κάνοντας ατέλειωτες ώρες προπόνησης τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντιμετώπισαν αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία, ενώ οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και έτσι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Δυστυχώς τα δύο πρώτα πληρώματα δεν τα κατάφεραν για λίγο.

Η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα έχοντας βγει πρώτη σε όλες τις κούρσες, παρέμεινε για κοινόβιο στη Καστοριά μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και ακολούθως θα μεταβεί ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, για να συμμετάσχει στους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος κωπηλασίας που θα γίνει στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου, στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Τελειώνοντας η χρονιά, βρίσκει το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, να καταλαμβάνει την ένατη θέση στους αγώνες ανάπτυξης της α’ φάσης, τη τέταρτη θέση στο πίνακα των μεταλλίων στο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων και την ενδέκατη θέση στη βαθμολογία του 85ου Πρωταθλήματος. Δύο αθλητές και μια αθλήτρια συμμετείχαν στο κοινόβιο ανάπτυξης τον Ιούλιο, ενώ μετά από πολλά χρόνια αθλήτρια μας εκπροσωπεί το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, στην Εθνική Ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει τους προπονητές και όλους τους αθλητές του. Ευχαριστεί τους γονείς για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση. Ευχαριστεί όλους τους φορείς που στάθηκαν αρωγοί σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Τέλος καλεί αθλητές και αθλήτριες να έρθουν σε αυτό το όμορφο άθλημα για να γυμναστούν και να φέρουν επιτυχίες στο σύλλογο και στο νησί μας.