Το αντίο της «Συνύπαρξης» στον Διοικητή του ΚΥΤ Μόριας Γιάννη Μπαλπακάκη


Η «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» με λύπη της πληροφορήθηκε την παραίτηση του κ. Γιάννη Μπαλπακάκη από την θέση του Διοικητή του ΚΥΤ Μόριας. 

Ο κ. Γιάννης Μπαλπακάκης στα τρία χρόνια σχεδόν της θητείας του σε αυτήν την πολύ απαιτητική θέση έχει να επιδείξει τεράστιο έργο όσον αφορά την καλυτέρευση των συνθηκών μέσα στο ΚΥΤ (ασφαλείς ζώνες για ευάλωτες ομάδες, δραστηριότητες, καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης) αλλά και όσον αφορά την συνύπαρξη του ΚΥΤ με τη τοπική κοινωνία ( αποζημιώσεις  ελαιοκτημάτων, βιολογικός καθαρισμός, γρήγορη επίλυση προβλημάτων που καθημερινά προκύπτουν κλπ) . 

Η συνεργασία του μαζί μας ήταν  άψογη. Παρών στις περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας μαζί με την οικογένεια του, με χαμόγελο ευγένεια και ανιδιοτέλεια. Ως διοικητής του ΚΥΤ, ήταν ευσυνείδητος, εργατικός και με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, κουβαλώντας στην πλάτη του μεγάλο βάρος και κούραση. 

Αγαπητέ κ. Μπαλπακάκη, σας ευχαριστούμε ως «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» από καρδιάς για την τεράστια προσφορά και στήριξή σας. Η απουσία σας θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή στην τοπική κοινωνία και στους πρόσφυγες- μετανάστες