Ο Ηρακλής Κουντουρελλης γενικός γραμματέας του Δήμου Μυτιλήνης


Την τοποθέτηση του Ηρακλή Κουντουρέλλη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μυτιλήνης, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Κάνοντας πράξη από την πρώτη στιγμή τη δέσμευση για σύγκλιση, συνεννόηση και συνεργασία προς όφελος όλων των συμπολιτών μας, ο Δήμαρχος, επέλεξε γι’ αυτή την καίρια θέση έναν άνθρωπο με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.

Ο κ. Κύτελης, ευχήθηκε στον κ. Κουντουρέλλη καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχία των στόχων που έχει θέσει η νέα δημοτική αρχή, με μόνο κριτήριο το καλό του τόπου και των δημοτών.

Με τη σειρά του ο κ. Κουντουρέλλης δήλωσε σχετικά: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την πρόταση που μου έκανε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης. Με τον κ. Κύτελη, μας συνδέει μια πολύχρονη φιλία και συμφωνούμε στις εξής αρχές, που πρόσφατα επιβεβαιώσαμε: την αρχή της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, το σεβασμό στο δημότη και τα προβλήματά του, την αποδοτική λειτουργία του διοικητικού μηχανισμού του δήμου, το σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και την απαίτηση από τους εργαζόμενους του δήμου να εκτελούν με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια τα καθήκοντά τους.»