10 χρόνια της Χορωδίας Animato- Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επετειακή συναυλία που διοργάνωσε η Χορωδία Animato την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο, με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας της.


Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη και τη φωνητική προετοιμασία της Χριστίνας Κατσαμάτσα, παρουσίασε αντιπροσωπευτικά κομμάτια από εκδηλώσεις που αποτέλεσαν σταθμούς στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, όπως αφιερώματα σε συνθέτες, θεματικές συναυλίες, καθώς και τα ταξίδια της σε Τουρκία, Ιταλία και Βουλγαρία, σε συνδυασμό με την προβολή σχετικού φωτογραφικού υλικού.

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Παναγιώτης Τσακίρης, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά της Χορωδίας Animato αλλά και όλων των χορωδιών της Μυτιλήνης, οι οποίες διοργανώνοντας πάντα συναυλίες που είναι ελεύθερες προς το κοινό, συμβάλλουν σημαντικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Κακάμπουρας (πιάνο), Λευτέρης Κακάμπουρας (πιάνο), Beatrice Ανιτσάκη (φλάουτο), Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά), ενώ ακούστηκαν σόλο από τους Χριστίνα Κατσαμάτσα, Χρύσα Βέκιου και Οδυσσέα Σαρρηγιαννίδη.

Την εκδήλωση, παρουσίασε η Αθανασία Δαφιώτη.