Συναυλία για τα 10 χρόνια της Χορωδίας Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης


Επετειακή συναυλία με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας της διοργανώνει η Χορωδία Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30.

Στην συναυλία αυτή, η Χορωδία Animato, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη και τη φωνητική προετοιμασία της Χριστίνας Κατσαμάτσα, θα επιχειρήσει μία σύντομη αναδρομή στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, παρουσιάζοντας χορωδιακά κομμάτια που συνδέονται με εκδηλώσεις-σταθμούς της χορωδίας, όπως αφιερώματα σε συνθέτες, θεματικές συναυλίες, καθώς και τα ταξίδια της σε Τουρκία, Ιταλία και Βουλγαρία. Πιο συγκεκριμένα, θα ακουστούν έργα των J. Dowland, G. Caccini, C. Franck, G. Verdi, M. Cemil, R. Powell, Enya, Γ. Μαρκόπουλου και Γ. Δροσίτη, καθώς και παραδοσιακή μουσική από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Κακάμπουρας (πιάνο), Λευτέρης Κακάμπουρας (πιάνο), Beatrice Ανιτσάκη (φλάουτο), Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά), ενώ θα ακουστούν σόλο από τους Χριστίνα Κατσαμάτσα, Χρύσα Βέκιου και Οδυσσέα Σαρρηγιαννίδη. Την εκδήλωση, η είσοδος της οποίας είναι ελεύθερη για το κοινό, παρουσιάζει η Αθανασία Δαφιώτη.