Welcome to Tarlas Mr Antonakas...


Η κρισιμότερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων χρόνων για τον Αιολικό ολοκληρώθηκε με απόλυτη συναίνεση και με την ομάδα της Μυτιλήνης να αλλάζει σελίδα και να μπαίνει σε μια νέα εποχή. 

Την εποχή Αντωνάκα ο οποίος με την εταιρία του και τους συνεργάτες του είναι από σήμερα τα νέα αφεντικά του ιστορικού συλλόγου. 

Σε μια πολυπληθείς Συνέλευση αυτό που κυριάρχησε ήταν η ομόνοια και η σύμπνοια, καθώς κανείς δεν θέλησε να «χαλάσει» ή να μπει εμπόδιο στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δημήτρης Αντωνάκας και οι συνεργάτες του εδώ και τρείς εβδομάδες περίπου. 

Ούτε ο Σταύρος Γρυππιώτης που έδωσε το παρών και εμφανίστηκε απόλυτα σύμφωνος στην αλλαγή σελίδας της ομάδας, διαψεύδοντας τα όποια σενάρια τον ήθελαν να φέρνει αντιρρήσεις, ούτε και κανείς άλλος. 

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά κυρίως για έναν λόγο. 

Η παρουσία του Γιάννη Μανούσου στην όλη υπόθεση ήταν και είναι η εγγύηση πως οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι άνθρωποι που ήρθαν για να μεγαλώσουν τον Αιολικό και όχι να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη του. Εκτός αυτού από την πλευρά Αντωνάκα διαφάνηκε ακόμη και σήμερα μια επαγγελματική συμπεριφορά, καθώς ήταν πλήρως ενημερωμένοι, έδωσαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ότι ρωτήθηκαν και έδειξαν αν μη τι άλλο σοβαρότητα και υπευθυνότητα, διαλύοντας ακόμη και τις παραμικρές υποψίες μπορεί να είχαν οι 1-2 καχύποπτοι που βρέθηκαν σήμερα στην συνέλευση. 

Από σήμερα ο Αιολικός ανήκει πλέον σε νέα διοίκηση, η οποία περιμένει να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα και από κει και πέρα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της. 

Ας ελπίσουμε πως αυτή η προσπάθεια που ξεκινά θα αγκαλιαστεί και από τον κόσμο που οφείλει να δώσει στήριξη σε αυτή την νέα αρχή του συλλόγου. 

Το νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες είναι το εξής:

Τακτικά μέλη:
Αθανασιάδης Παύλος
Αντωνάκας Δημήτριος
Αντωνάκας Σταύρος
Αντωνάκα Ειρήνη
Βερρής Παντελαίων
Κουλουκάκης Παναγιώτης
Μουτσογιάννης Βασίλης 

Αναπληρωματικά μέλη:
Τυροπώλης Παναγιώτης
Μουτζούρη Περσεφόνη
Πιτσιλαδή Ειρήνη

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Γονατάς Βαλάντης
Μουτζούρης Παναγιώτης
Μουτσογιάννης Δημήτρης

Αναπληρωματικά μέλη:
Σωτηρχέλλης Παναγιώτης
Κεραμιδάς Ηλίας