Ελπίδες για Football League ο Αιολικός


Ολονύχτια μάχη δόθηκε χθες το βράδυ στην ΕΠΟ, με την Επιτροπή Γ’ Εθνικής  και τον αντιπρόεδρό της τον Δημητρίου, εν απουσία του προέδρου της Ψαρόπουλου, να προσπαθεί να επικυρώσει εσπευσμένα και από το… παράθυρο τον Νέστο Χρυσούπολης  και Νίκη Βόλου στη Football League, αφήνοντας έξω “πραξικοπηματικά” Καλαμάτα, αλλά και Αιολικό!

Οι άνθρωποι όμως, διοίκηση και νομική υπηρεσία του ΠΣ Η Καλαμάτα επαγρυπνούσαν κυριολεκτικά και όπως αποκαλύπτει και εδώ στο Sportstonoto.gr, μπλόκαραν την απόφαση την οποία έτσι τώρα θα πάρει οριστικά την Δευτέρα το πρωί η  ανεξάρτητη Νομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους. Από την πρώτη στιγμή που ετέθη το θέμα με Κρόνο και Ηρακλή, που δεν δήλωσαν θυμίζουμε συμμετοχή σε Football League, η Μαύρη Θύελλα ζητά από την ΕΠΟ να εφαρμοστεί το άρθρο 20 παράγραφος 2 το ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει ρητά πως άλλη βαθμολογία υπάρχει στο πρωτάθλημα, η οποία και έχει επικυρωθεί από την Ομοσπονδία με το πέρας αυτού και  άλλη τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής που ακολούθησαν.

Η άλλη πλευρά (Νίκη Βόλου, Νέστος Χρυσούπολης), συνεπικουρούμενοι από κύκλους της ΕΠΟ, αλλά και από ομάδα  της Αθήνας, παραδοσιακή αντίπαλο της Καλαμάτας, η οποία την βλέπει ανταγωνιστικά την παρουσία της Μαύρης Θύελλας στο πρωτάθλημα φέτος της Football league, όσο αφορά την άνοδο φυσικά στη Super League 2, θέλει να εφαρμοστεί μία παράφραση του άρθρο 20, παράγραφος 16, με το οποίο επικαλούνται μόνο την επικυρωμένη βαθμολογία προ των μπαράζ.

Βάση αυτής λοιπόν Νίκη Βόλου και Νέστος πάνε στην Football League, όμως βάση της νέας μετά βαθμολογίας των μπαράζ, στη Football league, πάνε η Μαύρη Θύελλα, αλλά και ο Αιολικός παρακαλώ!

Έτσι, μετά το δίκαιο και τίμιο αυτό “μπλοκάρισμα” της εν λόγω πάντα πολύκροτης υπόθεσης από την Καλαμάτα στην Επιτροπή Γ’ Εθνικής, την τελική απόφαση θα την λάβει – επαναλαμβάνουμε – την Δευτέρα το πρωί  η  έγκυρη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, με Καλαμάτα και Αιολικό να αισιοδοξούν για την θετική προς αυτούς έκδοση του αποτελέσματος της ετυμηγορίας της και έτσι και με την βούλα φέτος να αγωνιστούν αμφότεροι στη Football League, κάτι που το αξίζουν άλλωστε.

Η τελική ειδική βαθμολογία των μπαράζ  είχε έως εξής:

Καλαμάτα
Αιολικός
Νέστος
Νίκη Βόλου.

Πηγή sportstonoto.gr