Ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται Μυτιλήνη και στο Κτήμα Οινοφόρος! #23/08


Ο αγαπημένος λαϊκός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης έρχεται στην Μυτιλήνη για μία ανεπανάληπτη βραδιά.

-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί στο νησί μας για μία και μοναδική συναυλία την Παρασκευή 23/08 στο "Κτήμα Οινοφόρος", όπου θα παρουσιάσει στο κοινό τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και όχι μόνο.

Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη, τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ, την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 12:00 το βράδυ.

Ένας σπουδαίος εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, έρχεται στη Μυτιλήνη, για ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση και αγαπημένες επιτυχίες. 

Με τη δισκογραφική του παρουσία να μετρά τριάντα χρόνια και κάτι, την αστείρευτη έμπνευσή του καθώς και την επί σειρά ετών τεράστια ανταπόκριση του κοινού ο Σταμάτης Γονίδης κατατάσσεται στην ελίτ της ελληνικής μουσικής!


Ο Σταμάτης Γονίδης σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Και κάπως έτσι ξεκινά ένα άλλο μεγάλο ταξίδι για τον Σταμάτη Γονίδη, ταξίδι διαρκείας, πλούσιο σε εμπειρίες, επιτυχίες, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αμέριστη στήριξη και αγάπη του κόσμου.
Ξεκινάει να τραγουδάει  από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα ενώ ταυτόχρονα γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις που τον καθιερώνουν ως ένα από τα πρώτα ονόματα στη νύχτα.

Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος με αγαπημένα τραγούδια αφιερωμένα στον έρωτα και την αγάπη γραμμένα από τον ίδιο. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις και δημιουργεί τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή του απλού ανθρώπου.
Ειδοποιός διαφορά του καλλιτέχνη στην ελληνική δισκογραφία, ο τρόπος ερμηνείας και τα “γυρίσματα” του.

Από το ξεκίνημα μέχρι το παρόν παραμένει στην πρώτη γραμμή και κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών με τα τραγούδια του να ξεπερνούν τη χιλιάδα…είτε όντας ο ίδιος ερμηνευτής είτε γράφοντας για άλλους.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στο Κτήμα Οινοφόρος, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, με το κέφι και την διασκέδαση να φτάνουν στο ζενίθ τους.

Σημεία Προπώλησης:

Ερμού 4(αρχή αγοράς)
Κάτι ψήνεται 
Μουσικο καφενείο 
Τηγανακια Grill House
Τηλ κρατήσεων 22510-44738,6974197399,6949544276

Ώρα προσέλευσης: 23:00
Έναρξη 12:00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost