Μπαράζ μεταγραφών στον Αιολικό- Δικός του και ο Τούρκος Murat Karaağaç


Μεταγραφικός «οργασμός» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Αιολικό Μυτιλήνης, με την νέα διοίκηση την εταιρεία Antonakas Sports Management να κλείνει τις συμφωνίες την μια πίσω από την άλλη.

Η νέα διοίκηση του Αιολικού έχει πάρει έως τώρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε παίχτες από την ντόπια αγορά ενώ σιγά σιγά έρχονται και παίχτες από άλλες περιοχές.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Murat Karaağaç, Το Νέο Απόκτημα Της Ομάδας Του Αιολικού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η εταιρεία Antonakas Sports Management είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του Αιολικού με τον νεαρό Τούρκο επιθετικό Murat Karaağaç.
Μια ομάδα, ένα νησί.

Συμφωνία Για 1 Χρόνο Με Τον Αγριμάκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η εταιρεία Antonakas Sports Management και η οικογένεια του Αιολικού καλωσορίζουν στην ομάδα τον Γιώργο Αγριμάκη, και ανακοινώνουν την συνεργασία τους έως το καλοκαίρι του 2020.
Μια ομάδα, ένα νησί.

Συμφωνία Mε Αλαγιάννη Για 3 Xρόνια


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η εταιρεία Antonakas Sports Management ανακοινώνει τη συμφωνία της με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από το νησί μας, τον Γιώργο Αλαγιάννη, και την συνεργασία του με τον Αιολικό για τρία (3) χρόνια έως το καλοκαίρι του 2022.
Μια ομάδα, ένα νησί.

Συμφωνία Για 2 Χρόνια Με Τον Χρυσάφη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η εταιρεία Antonakas Sports Management είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Χρυσάφη, και την συνεργασία του με τον Αιολικό για δύο (2) χρόνια έως το καλοκαίρι του 2021.

Μια ομάδα, ένα νησί.