Μαγευτικές οι ερμηνείες του Kozo Tate από την Ιαπωνία και του Arion Milestones Κωνσταντίνου Μανωλκίδη


Χθες στην κατάμεστη αυλή του Δημαρχείου, το φιλόμουσο κοινό απόλαυσε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ κιθάρας Αρίων, την μουσική ερμηνεία του Kozo Tate από την Ιαπωνία και του βραβευμένου του διαγωνισμού Arion Milestones Κωνσταντίνου Μανωλκίδη.

Επίσης στην αυλή της Δημοτικής Πινακοθήκης Μολύβου σε παράλληλη δράση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ακούσαμε παραδοσιακή μουσική και ρεμπέτικα με τους Θανάση Ζήρο & Αντώνη Βερβέρη.


Σήμερα 3 Αυγούστου, ο Μόλυβος υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της εποχής μας, τον Αργεντίνο Pablo Marquez.

Και στις δέκα το βράδυ, στην αυλή της πινακοθήκης ο Γιώργος Βλάχος με τον Νίκο Βουτυράκη κλείνουν το Σαββατόβραδο με ήχους ηλεκτρικής κιθάρας και blues.

Ρεσιτάλ κιθάρας σήμερα 3/8 στις 20:30 με τους Κωσταντίνο Μανωλκίδης και Kozo Tate στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην Αγία Παρασκευή.   

Επίσης στον χώρο του Χαμάμ Μολύβου καθημερινά μικρά ανεπίσημα ρεσιτάλ κιθάρας από τις 12:00-13:00.Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και το πρόγραμμά του στο: http://www.arionfestival.com/

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας ΑΡΙΩΝ διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής, της ΕΤΑΛ των ΕΛΠΕ και άλλων υποστηρικτών.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.