Foxbet: Γιατι στο 3.20 ο Απόλλωνας;


Το Γιουρόπα Λιγκ παίρνει τη σκυτάλη την Πέμπτη και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, τα πλέι-οφ της διοργάνωσης είναι αυτά που τραβάνε την προσοχή μας σήμερα. Εμείς επιλέξαμε το παιχνίδι με τα γκολ στο Γουλβερθάμπτον, αλλά και την έκπληξη στην Κύπρο.

Γουλβς – Τορίνο

Είχε καλή παρουσία στην Ιταλία η Γουλβς. Πήρε το 3-2 και πλέον κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «Μολινό» κι ενώ προέρχεται από το 1-1 με τη Μπέρνλι για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί δε το εκτός έδρας με την Έβερτον. Στον αντίποδα, η Τορίνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και η ήττα στο πρώτο ματς την αναγκάζει να πάει στο Νησί για να κάνει την υπέρβαση. Εν τω μεταξύ, στο πρωτάθλημα είχε νικηφόρα πρεμιέρα, επικρατώντας με σκορ 2-1 εντός έδρας της Σασουόλο και ενώ ακολουθεί δύσκολο μας με την Αταλάντα. Η «γκρανάτα» απόψε είναι αναγκασμένη να ρισκάρει. Να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ. Για αυτό θεωρούμε πως έχει τύχη το over 2,5.

Απόλλων Λεμεσού – PSV Αϊντχόφεν

Ουσιαστικά αποκλείστηκε από το πρώτο ματς ο Απόλλων Λεμεσού. Ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην Ολλανδία και η ρεβάνς της Κύπρου είναι τυπική διαδικασία, αφού ψάχνει νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά. Η αλήθεια πάντως είναι πως αδίκησε τον εαυτό του και η εικόνα του ματς δεν ήταν για τόσο ευρύ σκορ. Υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα. Στον αντίποδα, η Αϊντχόφεν είχε την τύχη να της... κάτσει το πρώτο παιχνίδι και να πηγαίνει άνετη στο αποψινό ματς στο ΓΣΠ. Σε κάθε περίπτωση, οι Ολλανδοί δεν έχουν λόγω να ανεβάσουν στροφές απόψε, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Βάαλβαϊκ. Δεδομένου πως ο Απόλλωνας εντός έχει μόλις μία ευρωπαϊκή ήττα σε δέκα παιχνίδια, θα ρισκάρουμε στον άσο που βρίσκεται πολύ ψηλά.

Τα καλύτερα προγνωστικα παίζουν στο Foxbet.gr