Μάγεψαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου στην Σκάλα Ερεσού


Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου στο 5ο Μουσικό Φεστιβάλ στην Σκάλα Ερεσού

Το διήμερο 9 & 10 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή εκατοντάδων νέων που διασκέδασαν με την καρδιά τους το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ με την οργανωτική φροντίδα του Συλλόγου Απανταχού Ερεσίων "Ο Θεόφραστος" και του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού.

Στην μεγάλη εξέδρα που στήθηκε στην άκρη της Σκάλας Ερεσού, στη θέση Παναγιούδα, ανέβηκαν και έπαιξαν μουσική,  παραδοσιακή, λαϊκή, έντεχνη, ξένη,  εννέα  νεανικά γκρουπάκια, παιδιά που αγαπάνε τη μουσική,   όπως: Μυθοπλάστες, Ελεύθερη πτώση, Ταξιδιώτες, Groovals, Confusion, κά


Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου έπαιξαν τη δεύτερη μέρα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου Παναγιώτης Σκορδάς έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και μια σειρά από εκδόσεις του Αναγνωστηρίου στον υπεύθυνο του Φεστιβάλ κ. Γιάννη Μεταξά, ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και τόνισε ότι φιλοδοξία του Φεστιβάλ είναι να προσφέρει από τη μία ψυχαγωγία και από την άλλη τη δυνατότητα έκφρασης σε πολλά νέα παιδιά που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την μουσική.

Το φεστιβάλ έκλεισε με ένα ξέφρενο πολύωρο μουσικό πάρτι με το  εκπληκτικό συγκρότημα 48 ΩΡΕΣ, το οποίο συμπαρέσυρε μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους σε χορό μέχρι  πολύ αργά το βράδυ.

Το Αναγνωστήριο ευχαριστεί θερμά τον καλό  φίλο Φώτη Ξενέλλη που πρόσφερε στην αποστολή μπουκάλια με το υπέροχο κρασί του.