"Παράθυρο" ανόδου για Αιολικό από...καραμπόλα


Την άνοδο της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας στην Football League εισηγήθηκε σήμερα η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, με τον Αιολικό απλά να είναι ο πρώτος επιλαχών πλέον σε περίπτωση που υπάρξει κενό στην κατηγορία, με οποιοδήποτε τρόπο. 

Η εισήγηση δεν μπορούσε να είναι διαφορετική, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Σταύρο Ψαρρόπουλο να ψηφίζει λευκό, ενώ ο Αιολικός παρέστη και με νομικό εκπρόσωπο ο οποίος στήριξε την διεκδίκηση της ανόδου. 

Τα περί συμμετοχής 15 ομάδων στην κατηγορία δεν επιβεβαιώνονται επί τους παρόντος και δεν υπάρχει καμία εισήγηση προς αυτή την κατεύθυνση, τουλάχιστον στο προσκήνιο.  

Ωστόσο οι ελπίδες του Αιολικού δεν έχουν ακόμη τελειώσει καθώς σημερινές πληροφορίες  μας αναφέρουν πως υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει κενή θέση στην Football League από καραμπόλα, κάτι που θα ευνοήσει την ομάδα της Μυτιλήνης. Καραμπόλα που δεν αφορά την Νίκη Βόλου η οποία θα κληθεί να πληρώσει αν συμμετάσχει το 50% των οφειλών που της έχουν εκδικαστεί από προσφυγές κτλ από την προηγούμενη της παρουσία στην Super League. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά