Προβλήματα από τις κατασκηνώσεις ΡΟΜΑ στην παραλιακή του αεροδρομίου Μυτιλήνης


παράνομη κατασκήνωση κατά μήκος της παραλιακής οδού που συνδέει το Αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» με την πόλη της Μυτιλήνης, από ομάδες Ρομά

Το Επιμελητήριο Λέσβου, απέστειλε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου, Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Ντουρουντού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, κ. Ηλία Βαζούρα και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, επιστολή, σχετικά με την παράνομη κατασκήνωση κατά μήκος της παραλιακής οδού που συνδέει το Αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» με την πόλη της Μυτιλήνης, από ομάδες Ρομά, ζητώντας τις άμεσες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Στην επιστολή αναφέρονται τα προβλήματα που δημιουργούνται  από την παράνομη κατασκήνωση των Ρομά, αφού η περιοχή κατά τους θερινούς μήνες συγκεντρώνει λουόμενους, και επομένως, δημιουργούνται προβλήματα όχλησης, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μια ιδιαίτερα άσχημη εικόνα, στους επισκέπτες που φτάνουν στο νησί αεροπορικώς, εν μέσω της τουριστικής περιόδου.