Συλλήψεις.. μετα μουσικής σε Λαδάδικα, Κομνηνακη και Προκυμαία- Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες


Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία εν μέσω τουριστικής περιόδου συλλαμβάνει τους υπεύθυνους των καταστημάτων εστίασης η ακόμα και τους ιδιοκτήτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία εν μέσω τουριστικής περιόδου (είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, είτε Καλοκαίρι) με τα καταστήματα εστίασής να είναι σχεδόν καθημερινά γεμάτα με κόσμο να ακούει… τις διάφορες καταγγελίες για την… ηχορύπανση που προκαλούν τα καταστήματα εστίασης στην Μυτιλήνη και να συλλαμβάνει τους υπεύθυνους των καταστημάτων η ακόμα και τους ιδιοκτήτες.

Έτσι και το Σάββατο 17/05 η αστυνομία μετρά από σχετικές καταγγελίες (και σχετική ανακοίνωση από σύλλογο) βγήκε έξω να κάνει την δουλειά της…...

Το Σάββατο λοιπόν και με τα καταστήματα γεμάτο κόσμο η αστυνομία προχώρησε σε 2 συλλήψεις από 2 διαφορετικές καφετέριες για την ένταση των ηχοσυστηματων....

Οι ιδιοκτήτες πλέον με τόσα πρόστιμα που έχουν δεχθεί και με τόσες συλλήψεις βρίσκονται κυριολεκτικά στα «κάγκελα» γιατί θεωρούν πως είναι άδικο όλο αυτό μέσα σε φουλ τουριστική σαιζόν, η ΕΛ.ΑΣ να κάθεται και να ακούει διάφορες καταγγελίες γνωστών και αγνώστων ατόμων που τους ενοχλεί…. δήθεν η μουσική…..

Εδώ ταιριάζει φυσικά το γνωστό ρητό «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» και εμείς να μαστέ καλά…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως είμαστε το μοναδικό νησί στην Ελλάδα που το ωράριο στις καφετέριες είναι έως τις 03:00 ενώ σε αλλά νησιά παραμένουν ανοιχτές μέχρι τα ξημερώματα…

Εξαίρεση φυσικά αποτελούν λίγα καταστήματα της Μυτιλήνης που έχουν άδεια για νυχτερινό κέντρο..

Διαβάστε τα δελτία τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, το Σάββατο (17-08-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας άνδρας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο 22χρονος απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Συνελήφθη, το Σάββατο (17-08-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα του 35χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.