Τεχνικός Διευθυντής στον Αιολικό ο Γιάννης Γεωργαράς!


Ανακοινώθηκε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον σύλλογο της Μυτιλήνης, ο Γιάννης Γεωργαράς.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρία ASM και ο πρόεδρος του Αιολικού, Jimmy Antonakas, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ιωάννη Γεωργαρά στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου. 

Μια ομάδα, ένα νησί.

Ποιος είναι:

Ο κ. Γεωργαράς είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή, πρωταθλητής Β ́ Εθνικής κατηγορίας με τον Διαγόρα και ο οποίος αγωνίστηκε επιπλέον σε ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως ο Απόλλων Αθηνών, το Αιγάλεω, ο Εθνικός Αστέρας και η Καισαριανή.» Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργαράς διετέλεσε και προπονητής σε ποδοσφαιρικές ομάδες, όπου σε μια από αυτές, τον Απόλλωνα Αθηνών, κατόρθωσε να ανεβάσει ως πρωταθλητής την ομάδα στην Α’ Εθνική. Σε μεταγενέστερο στάδιο της καριέρας του υπήρξε scouter και σε ομάδες Α ́ Εθνικής όπως τα Γιάννινα. Η ικανότητά του να ομιλεί άπταιστα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά αποτελεί ένα επιπλέον προσόν του ιδίου, το οποίο περαιτέρω διευκολύνει και βοηθάει την εκτέλεση των καθηκόντων του.» Ο κ. Γεωργαράς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Προέδρου του ΔΣ του Αιολικού, και θα αναλάβει πλήρως όλα τα καθήκοντα οργανωτικής και τεχνικής φύσεως που αφορούν την Α’ ομάδα, καθώς και των λοιπών ποδοσφαιρικών υποδομών του Σωματείου.

Πρωταρχικός στόχος του κ. Γεωργαρά είναι η δημιουργία και εφαρμογή μιας αρμονικής και επαγγελματικής σχέσης συνεργασίας μεταξύ του ιδίου και της τεχνικής ηγεσίας της Α ́ ομάδας, η οποία θα αποτελέσει αρωγό για την άνοδό της στην Β’ κατηγορία. Παράλληλα, θα οργανώσει και θα καταρτίσει τις Ακαδημίες με το ικανότερα δυνατόν προπονητικό επιτελείο, ώστε να υπάρξει συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Αιολικού.

Ανανέωσε και ο Φράνσις Καλόμπο

Εν το μεταξύ ο 14χρονος πρόσφυγας Φράνσις Καλόμπο, που αγωνίστηκε φέτος στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο για πέντε χρόνια, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα!