Άλλη μπάλα φέτος στον Ταρλά...


Την επίσημη παρουσίαση των καρτών διαρκείας του έκανε σήμερα η διοίκηση του Αιολικού, παρά το γεγονός πως δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η κατηγόρια στην οποία θα αγωνίζεται. Με σύνθημα «Φέτος πάμε όλοι Ταρλά- Μια ομάδα, ένα νησί», η νέα  διοίκηση κάλεσε τους φιλάθλους κοντά στην ομάδα, θέλοντας και πάλι να αποτελέσει τον 12ο παίκτη.  

Καταρχήν να σημειώσουμε, ότι οι τιμές αφορούν το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και εφόσον η ομάδα ανέβει στην FOOTBALL LEAGUE, οι τιμές θα αλλάξουν. Όσοι όμως έχουν ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  περιόδου 2019-20 , δεν θα πληρώσουν ΚΑΜΜΙΑ διαφορά. Στόχος όπως τόνισαν  είναι να προσφέρουν στους φιλάθλους ,μία πρόταση-για όλες τις οικονομικές δυνατότητες- για μία σειρά αγώνων που μπορεί να φθάσουν μέχρι και 16 παιχνίδια(  13, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής-εφόσον ο όμιλος γίνει με 14 ομάδες- και φυσικά υπάρχουν και οι αγώνες του ΝΕΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.  

Οι κατηγορίες ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που μπορούν  από αύριο να προμηθεύονται οι φίλαθλοι  είναι:


1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:    AIO supporters

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τους φίλους της ομάδας που είναι οργανωμένοι στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης(ΣΦΑΜ) και στον σύνδεσμο Φιλάθλων μας στην Αθήνα (ΣΦΑΑ) . Η τιμή είναι 40 ευρώ, μειωμένη κατά 20% σε σχέση με την περυσινή τιμή-και αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά αγώνα πρωταθλήματος.
Η προμήθειά της, για αυτούς που ζουν εκτός Λέσβου, μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμού του συλλόγου, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με  IBAN GR2701104150000041500515006  αποστολή του καταθετηρίου στα γραφεία , μαζί με την Διεύθυνση διαμονής του και ταχυδρομική παραλαβή της κάρτας από το σύλλογό μας.

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: AIO exclusive

Αυτή η κάρτα αφορά θέσεις σε όλα στο ΤΜΗΜΑ Β των εξεδρών, με ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ. Με κόστος 75 ευρώ, μειωμένη κατά 7% σε σχέση με την περυσινή τιμή ο φίλαθλος  βοηθά οικονομικά και ταυτόχρονα, έχει και οικονομικό όφελος, αφού ο μέσος όρος της τιμής είναι 5 ευρώ ανά αγώνα.


3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΙΟ - FAMILY

Για πρώτη φορά ο σύλλογος θα κυκλοφορήσει την ΚΑΡΤΑ –ΑΙΟ FAMILY, που αφορά ΘΕΣΕΙΣ με ΚΑΘΙΣΜΑ στο ΤΜΗΜΑ Α των εξεδρών, με πολύ χαμηλή τιμή ,για να έρθουμε όλες οι οικογένειες στο γήπεδο. Σε αυτή την κατηγορία θα πωλούνται οι εξής κάρτες;
FAMILY-2 : Δύο (2) γονείς και Ένα (1) παιδί έως 16 ετών (Τρία καθίσματα) : ΤΙΜΗ 70 Ευρώ
FAMILY-3: Δύο (2) γονείς και Δύο (2) παιδιά έως 16 ετών (Τέσσερα καθίσματα) : ΤΙΜΗ 100 Ευρώ
FAMILY-4: Δύο (2) γονείς και Τρία (3) παιδιά έως 16 ετών (Πέντε καθίσματα) : ΤΙΜΗ 125 Ευρώ

4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΙΟ - VIP

Η κάρτα αφορά σε κάθισμα με αριθμημένη θέση, στην ΕΞΕΔΡΑ με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.
Δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της να έχει εξασφαλισμένο ΚΑΘΙΣΜΑ, οποιαδήποτε ώρα έρθει στο γήπεδο, και επίσης να έχει ο ίδιος ΕΠΙΛΕΞΕΙ σε ποιο σημείο θέλει ακριβώς να κάθεται. Οι καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να επηρεάσουν την παρακολούθηση του αγώνα, αφού είναι προστατευμένος από βροχή και αέρα.
Το κόστος είναι 100 ευρώ.(ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΙΜΗ)


5η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: AIO GOLD (ΚΑΡΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ)

Στην φετινή  προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την συμπαράσταση και επιχειρηματιών αλλά και επιφανών πολιτών του νησιού μας, οι οποίοι έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση θα μπορούν να προμηθευτούν την ΚΑΡΤΑ GOLD. Η τιμή της είναι 200 ευρώ, αφορά ΚΑΘΙΣΜΑ με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του κατόχου, στις θέσεις των επισήμων. Στο κάτοχο της κάρτας θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ καφές ή αναψυκτικό από την ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό θα γίνει μια καλύτερη οργάνωση στις δημοσιογραφικές θέσεις και θα υπάρχει ειδική άδεια για κάθε δημοσιογράφο – εκπρόσωπο ΜΜΕ. Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαντώνης, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Γεωργάρας και οι ποδοσφαιριστές Jesus Batiz, Κώστας Κρητικός και Στρατής Βαλιός. 



«Είμαστε βέβαιοι ότι  δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους Λέσβιους και μη να προμηθευτούν μια ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, να μας ενισχύσουν οικονομικά και παράλληλα να δώσουν σε όλους το μήνυμα ότι φέτος όλοι πρέπει να βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης να δώσουν τον παλμό στην ομάδα μας όπως παλιά. Εμείς από πλευράς μας, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με έντονο το λεσβιακό στοιχείο έτοιμη να δώσει μάχες και να παίξει το ποδόσφαιρο που αξίζει με το έμβλημα του Αιολικού».

Τελειώνοντας να υπογραμμιστεί ότι η διάθεση των καρτών ξεκινάει από την ΤΕΤΑΡΤΗ  28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 από τα παρακάτω σημεία:

1. Τα γραφεία του συλλόγου Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 13(1oς Όροφος) και ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00-19:00
2. Από το ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΑΚΗ ΤΥΡΟΠΩΛΗ(Πρωινές ώρες)
3. Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
4. Πρακτορείο ΟΠΑΠ- ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΙΚΕ-Κουντουριωτη 79- Μυτιλήνη