Στην γειτονιά των αγγέλων ο Οδυσσέας Χαραλάμπους- Ο αποχαιρετισμός των φίλων του και αθλητών του ΝΟΜ


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ & ΑΘΛΗΤΩΝ Ν.Ο.Μ. ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 

Εμείς, όλοι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης πριν από λίγες ημέρες, αποχαιρετήσαμε με οδύνη ένα δικό μας άνθρωπο. Έναν παντοτινό φίλο του Ν.Ο.Μ.. Έναν άνθρωπο που αγάπησε το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης όσο λίγοι. Έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του επί πολλά χρόνια, με τις χαρές και τις λύπες του ιστορικού μας συλλόγου. Έναν άνθρωπο που έφυγε αναπάντεχα και τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό να πλανάται σε όλους μας: "Γιατί ???". Τον Οδυσσέα Χαραλάμπους. 

Αγαπημένε μας φίλε Οδυσσέα, 

Ήσουν κι’ εσύ, όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι του Ν.Ο.Μ., σαν τον Τάσο Γιαννακόπουλο, τον Κώστα Πέππα, το Φώτη Ξύδα, το Λέανδρο Βασιλείου, που “έφυγαν” νωρίς και απρόσμενα από το μάταιο τούτο κόσμο, ένα σύμβολο για το ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο της πόλης μας. Επί πολλά χρόνια αθλητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, ενώ στη συνέχεια μόνιμα μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου από τις θέσεις του απλού μέλους, του Αντιπροέδρου, του Ταμία και του Εφόρου Υδατοσφαίρισης, υπηρέτησες με πάθος τη μεγάλη σου αυτή αγάπη.



Όλοι σε θυμόμαστε να περνάς ατέλειωτες ώρες στα γραφεία του Ν.Ο.Μ., προσπαθώντας, πάντα με το ήθος και την αξιοπρέπεια που σε διέκρινε, να προσφέρεις για την ανάπτυξη του υγρού στίβου και ιδίως του water polo που τόσο αγάπησες. Σε θυμόμαστε να αναλύεις με τους προπονητές, τα αγωνιστικά πλάνα των ομάδων υδατοσφαίρισης όλων των κατηγοριών. Σε θυμόμαστε να οργανώνεις τις αθλητικές αποστολές, μεριμνώντας για όλες τις λεπτομέρειες. Σε θυμόμαστε να πρωτοστατείς στους κοινούς αγώνες για το θέμα της διεκδίκησης κατασκευής ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων στη Μυτιλήνη. Σε θυμόμαστε να αγωνίζεσαι για την αξιοποίηση των ιστορικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου στο Μακρύ Γιαλό.



Αλλά πάνω απ’ όλα, σε θυμόμαστε ως ένα ακέραιο άνθρωπο, έναν έντιμο και ειλικρινή φίλο, έναν ανιδιοτελή και χαμηλών τόνων συνεργάτη που τον ενδιέφερε η ουσία και όχι η προβολή, έναν άριστο επαγγελματία και ένα σοβαρό οικογενειάρχη. 

Γι’ αυτό κι’ εμείς, η μεγάλη οικογένεια του Ν.Ο.Μ., δεν θα κλάψουμε άλλο για την απώλειά σου. Γιατί πάντα θα είσαι κοντά μας. Πάντα θα είσαι μέσα στις καρδιές μας. Πάντα θα είσαι ένας άνθρωπος του Ν.Ο.Μ., που με την πολύχρονη παρουσία του συνέβαλε στην όμορφη κοινή μας πορεία τόσων χρόνων, μιας ζωής.

Αγαπημένε μας Οδυσσέα, 

Όλοι εμείς οι συναθλητές σου, οι συνεργάτες σου στα Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ. και οι φίλοι σου, που σε αγαπήσαμε από τα νεανικά μας χρόνια, σε αποχαιρετούμε και σου ευχόμαστε καλό κατευόδιο στη γειτονιά των αγγέλων.


Στη σύζυγό του Αγγελική που ήταν μαζί από τα παιδικά τους χρόνια, στο γιο του Γιώργο που πάντα προσπαθούσε να τον εμπνεύσει με τα δικά του ιδανικά και σε όλους τους οικείους του που τον αγάπησαν όπως κι’ εμείς, ευχόμαστε να είναι γεροί και να τον θυμούνται για πάντα !!!