Νίκος Καρασαββας : «5 χρόνια για μένα δύσκολα αλλά ταυτόχρονα και πολύ δημιουργικά»


Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής Περιβάλλοντος, Διοικητικών Υπηρεσιών και Λουτρ.Θερμης. Καρασάββα Νικόλαου.

Ένας κύκλος πέντε ετών στο Δήμο Λέσβου κλείνει σήμερα. Πέντε χρόνια για μένα δύσκολα αλλά ταυτόχρονα και πολύ δημιουργικά.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου όλες αυτές τις αρμοδιότητες, τους συναδέλφους μου Αντιδημάρχους,δημοτικούς συμβούλους, Προέδρους και μέλη των Τοπικών συμβουλίων για τη βοήθεια και τη συνεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα καθώς και τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου για τη Καλή συνεργασία και τη βοήθεια τους. Επίσης Ευχαριστώ όλους τους δημότες που είτε ως ομάδες είτε ατομικά βοήθησαν στην επίλυση των προβλημάτων που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.Τελος Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή και την συμπαράσταση που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.Ευχομαι στις δύο δημοτικές αρχές που προέκυψαν από το σπάσιμο του ενιαίου Δήμου και στους δημάρχους αυτών Καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Περιβάλλοντος, Διοικητικών Υπηρεσιών και Λουτρ.Θερμης.
Καρασάββας Νικολαος.