4 συλλήψεις οδηγών σε Πλωμάρι και Μυτιλήνη


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, τέσσερα (4) άτομα, -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Χθες (12-08-2019) στην περιοχή του Πλωμαρίου, 17χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την Κυριακή (11-08-2019) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, 27χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Την Κυριακή (11-08-2019) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, 55χρονος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το Σάββατο (10-08-2019) στη Μυτιλήνη, 27χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τις επιληφθείσες Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση.