2η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης


Στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο  Σύνδεσμος Διαιτητών  Καλαθοσφαίρισης ΛΕΣΒΟΥ συνδιοργανώνει με  τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και υποστηρικτές το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού και Papadellis Olive Oil, τη 2η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ».
      
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ θα πραγματοποιήσει τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ» όπου :

Θα παραστεί και θα βραβευτεί αντιπροσωπεία ομάδος της Α1 Εθνικής, του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την πορεία της στο Πρωτάθλημα Basket League

ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Θα βραβευτούν οι 10 πολυτιμότεροι παίκτες/κτριες (άνδρες - γυναίκες) του νησιού, καθώς και τις ομάδες που βγήκαν πρωταθλήτριες στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ  για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.  

Θα δοθούν τιμητικές πλακέτες προς τους Διαιτητές Εθνικών κατηγοριών που είτε προήχθησαν είτε εισήλθαν στις Εθνικές Κατηγορίες και θα εκπροσωπούν το Λεσβιακό μπάσκετ σε κάθε μεριά της Ελλάδος.

Θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.
    
Σκοπός του Συνδέσμου είναι το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο να αναβαθμιστεί, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερα άτομα να το γνωρίσουν είτε από τη πλευρά της Διαιτησίας, είτε από τη πλευρά του παίκτη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!