Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Τσαμακια το 1ο Πρωτάθλημα Open Beach Volley Ανδρών και Γυναικών


Για πρώτη φορά στην Λέσβο διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Beach Volley Ανδρών και Γυναικών από 02 έως 04 Αυγούστου στα γήπεδα της Plaz Τσαμάκια στην Μυτιλήνη.

Το Σωματείο « Εν Γνώσει » μέσω του Προέδρου Χατζηελευθερίου Βύρωνα ήταν αυτό που ξεκίνησε τις ενέργειες και τις επαφές με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την διοργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ Beach Volley Event στο νησί μας.

Η διοργάνωση (Aegean Events) στέφθηκε με επιτυχία με την βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Ν.Π.Δ. Λέσβου και την ΑΔΕ. Λέσβου. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη για την προσπάθεια μας. Σημαντική ήταν η υποστήριξη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης.

Ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του έργου δεν ήταν εύκολος, αλλά υλοποιήθηκε με επιτυχία με την παρουσία του ενθουσιώδους κοινού που απόλαυσε επί τρείς μέρες τους αγώνες να το επιβεβαιώνει.

Με την σειρά μας ευχαριστούμε τους κάτωθι :

Τον Σωκράτη Γιακουμή και τον Στρατή Μυρογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τεχνική υποστήριξη τους.

Την ομάδα του Μανώλη Κνίτη και του Άγγελου Κυτριλάκη που έφθασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Mytilini OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Τσαμάκια στην Μυτιλήνη. Αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αθηναίες Ευανθία Μπαλδώκα και Στεφανία Μπέμπη. 

Στον τελικό των ανδρών, οι Κνίτης-Κυτριλάκης επικράτησαν του Αλέξανδρου Μεσσάλα και του Δημήτρη Νικολακάκη με 2-0 (21-14, 21-12) σετ, ενώ λίγο νωρίτερα στον τελικό των γυναικών, Μπαλδώκα/Μπέμπη έκαναν την ανατροπή κόντρα στις Καλλιρόη Γιαμπαστή/Αγγελική Βουβούλη και πήραν το χρυσό μετάλλιο με 2-1 (14-21, 21-16, 15-12) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 50 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 45.



Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές μας που μας βοήθησαν για την καλή διεξαγωγή των αγώνων.

Χορηγοί επικοινωνίας:

LesvosPost.com
SportLesvos.gr
Phileas Guides Lesvos App

Μεγάλοι χορηγοί:

Thalassa Beach Restaurant Bar (Vatera, Lesvos)
Meating Grill Restaurant
Blue Star Ferries 
Home café

Χορηγοί:

Frozen market 
Caprice Panagiouda 
Κάβα Ερυφίλλη 
Miles Rent a Car
Πάμε Πακέτο
Athletica
Δούκας Print Store
Panagiotis Downtown

Πίτα Μάκης