Όλα καλά όλα ανθηρά στην συνέλευση της ΕΠΣ Λέσβου (VID)


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ στα γραφεία του Σταδίου Μυτιλήνης.

Εντύπωση προκάλεσε η αθρόα προσέλευση των σωματείων, καθώς βρέθηκαν τα περισσότερα, σε μια διαδικασία που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες χωρίς πάντως να βγάλει κάτι το ιδιαίτερο. Μετά από μια μακρά εισαγωγή του Σταύρου Ψαρρόπουλου που μίλησε γενικά για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, η συζήτηση άνοιξε με εκπροσώπους των σωματείων να εκφράζουν παράπονα για τα εξοντωτικά πρόστιμα, για την ελάχιστη στήριξη της ΕΠΣΛ προς τα σωματεία, ενώ αρκετή κουβέντα έγινε και για τα τμήματα υποδομής.

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ αυτό που προέκυψε ήταν πως το φετινό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο, ενώ αν επιβεβαιωθεί το σενάριο να μην κατέβουν να αγωνιστούν 2 ομάδες, η ΕΠΣΛ θα ανεβάσει μια από την Β Κατηγορία.

Εκεί όπου θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα δυο ομίλων, Βορείου και Νοτίου ομίλου καθώς υπήρξαν παράπονα απ τις ομάδες για τις μεγάλες μετακινήσεις και τα έξοδα. Από την Συνέλευση πάντως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η ΕΠΣΛ φάνηκε να ξεπερνά και μάλιστα εύκολα τον «σκόπελο» των παραπόνων και των όσων της καταμαρτυρούσαν οι παράγοντες όλη την σαιζόν με τον Ψαρρόπουλο να βγαίνει ξανά κερδισμένος από την διαδικασία.