ΧΑΟΣ | Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μυτιλήνη- Απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών (photos, vid)


Ουρές ταλαιπωρίας στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελ. Βενιζέλου που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και μιας ξαφνικής διαρροής σε σωλήνες της ΔΕΥΑΛ στην Καβετσου.


Μποτιλιάρισμα, αναμονή, κορναρίσματα, εκνευρισμός των οδηγών – και λόγω των αυτοκινήτων που παρκάρουν παράπλευρα σε αρκετά σημεία του δρόμου- συνθέτουν ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο σήμερα από νωρίς το πρωί στην Μυτιλήνη.


Μιλώντας στα “Lesvos
Post.” αρκετοί οδηγοί εξέφρασαν την αγανάκτηση τους επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.


«Μα είναι κατάσταση αυτή; Γιατί να γίνεται αυτός ο χαμός; Για τους οδηγούς είναι ένα μπέρδεμα» ανέφεραν οι οδηγοί στο L.P.

Οι μπουλντόζες ξεκίνησαν να σκάβουν για το έργο της ασφαλτόστρωσης αλλά η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι ανυπόφορη με τους οδηγούς να περνούν αρκετή ώρα για να περάσουν από το σημείο.


Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι παράδρομοι έχουν μποτιλιάρισμα ενώ σε κάποια σημεία η κίνηση έχει κολλήσει με την αστυνομία να αδυνατεί να παρέμβει.



Αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι από το κέντρο της Μυτιλήνης διέρχονται και πολλά φορτηγά, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και είναι άμεση ανάγκη τα έργα να ολοκληρωθούν με γρήγορο ρυθμό.


ΦΩΤΟ, βίντεο: Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου (συνεργάτης LesvosPost)