Το OXY γιορτάζει 5 χρόνια ζωής με το απόλυτο καλοκαιρινό Anniversary Party! | DJ Agent Greg #06_ΙΟΥΛΙΟΥ


Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα διασημότερα καλοκαιρινά dance club της Λέσβου, με πληθώρα events. 

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το απόλυτο καλοκαιρινό Club της Λέσβου το OXY CLUB γιορτάζει τα 5 χρόνια δυναμικής του παρουσίας στην νύχτα της Λέσβου ως το Νο1 CLUB.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή βραδιά, θα αναλάβει τα decks ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού Agent Greg σε non – stop ρυθμό μέχρι το πρωί με απογειωτικά house set, ειδικά για την περίσταση με support τους Antony PL & Giannis Serbis

Τα τελευταία χρόνια ο Dj και παραγωγός Agent Greg, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Το μοναδικό στυλ,το πάθος,το δημιουργικό ταλέντο και η αστείρευτη ενέργειά του, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες DJ των τελευταίων χρόνων. Ο Agent Greg, χάρη σε όλα τα παραπάνω και μετά από συνεχή και σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη όπου εμφανίζεται, από την Ευρώπη έως την Αμερικη και την Αυστραλία. Έχοντας παίξει στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, με πρώτο του residency στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso της Μυκόνου, δε μπορούσε παρά να έχει μια συνεχή ανοδική πορεία.

Εδώ και 5 χρόνια το OXY CLUB, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη τα ύψη.

5η φορά λοιπόν στα τελευταία αντίστοιχα χρόνια που το OXY CLUB γεμίζει με όνειρα τις καλοκαιρινές μας νύχτες και θα το γιορτάσει παρέα πάντα με το αγαπημένο του κοινό και όλους του τους φίλους, χαρίζοντας τους φυσικά πολλές εκπλήξεις όχι μόνο εκείνη τη βραδιά αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι. Ιούλιο και Αύγουστο θα φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της διεθνούς και Ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής και οχι μονο.. 

ΣΑΒΒΑΤΟ το OXY CLUB έχει γενέθλια και αυτό είναι ένα βράδυ που πρόκειται να σας μείνει αξέχαστο!

Και πως να λείψεις έστω και μια μέρα
από τον πιο hot-καλοκαιρινό προορισμό της Λέσβου;

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :

Antony PL & Giannis Serbis. (Residents DJs of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 06 Ιουλίου 2019
ΩΡΑ: 23:00…..

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-1825459


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos