Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον δικό μας Στράτο Καραλη σε ένα ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό live στο ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ


Ο Γιάννης Πλούταρχος live στο Κτήμα Οινοφόρος το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 12:00 το βράδυ!!

-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει ραντεβού μετά από πολλά χρόνια στην Μυτιλήνη , σε ένα απόλυτα ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό live που αλλού? Στο ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και το ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ  ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή λαϊκή βραδιά που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου το κοινό της πόλης μας θα έχει τη χαρά να απολαύσει τον καταξιωμένο λαϊκό καλλιτέχνη  Γιάννη Πλούταρχο, με το μεγάλο ρεπερτόριο και την ιδιαίτερη λαϊκή ερωτική αισθαντική φωνή του.

Μπορεί να κοντεύουν σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του γόη λαϊκού ερμηνευτή με την υπέροχη φωνή, Γιάννη Πλούταρχου, «Ένας θεός» και «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι», ωστόσο ο ερμηνευτής με τους φανατικούς θαυμαστές & θαυμάστριες παραμένει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο χαρίζοντας μας αξεπέραστες επιτυχίες οι οποίες έχουν κατακτήσει το κοινό και επάξια του δίνουν  το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα!!!!!

Μαζί του θα τραγουδήσει ο  συμπατριώτης μας και φίλος του Γιάννη Πλούταρχου Στράτος Καραλής,  με την εξαιρετική λαϊκή  φωνή του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ  με full banda και καλοκαιρινή διάθεση στο ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ  - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 12:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
Ένα ξεχωριστό λαϊκό, πρόγραμμα  που θα συζητηθεί.


                                                                                 Η Διεύθυνση του Οινοφόρου
Ώρα προσέλευσης: 23:00

Έναρξη 12:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

Ερμού 4 (αρχή αγοράς)
Κάτι ψήνεται 
Μουσικο καφενείο 
Τηγανακια Grill House


Τηλ κρατήσεων 22510-44738,6974197399,6949544276