Το Lesvos MTB κατακτά τον Παρνασσό


Enduro Greek Series Round #4 2019 – Rockatreellity Enduro Race.

Από τη Λέσβο 8μελής αποστολή αποτελούμενη από τους Αναγνώστου Στράτος, Βασιλείου Βασίλης, Γιαννούλης Παναγιώτης, Erman Balkin, Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Λασκαρίδης Ιγνάτιος, Ορφανός Μάνος και τον Χατζέλη Μάνο, συμμετείχε στον 4ο αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος Enduro MTB που πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό στις 30 Ιουνίου 2019.

Είναι πολλά τα συστατικά για να καταφέρεις να ευχαριστήσεις 200 τρελαμένους αναβάτες και η συγκεκριμένη διοργάνωση τα είχε όλα. Η ενημέρωση του Σαββάτου ήταν μια από τις μεγαλύτερες συναθροίσεις αθλητών Enduro MTB που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Ο αγώνας αποτελούνταν από 4 ειδικές διαδρομές με τα ενδιάμεσα συνδετικά κομμάτια.
Η πρώτη ειδική (PS1) ήταν ο ορισμός του ENDURO. Τα είχε όλα! Τεχνική, γρήγορη, ήθελε πετάλι, γερά χέρια και καθαρό μυαλό.

PS2: Με χαλαρό πεταλάκι, μεγάλες ταχύτητες και εκπληκτική ροή. Η επόμενη ενδιάμεση όμως σ’ ανέβαζε (πετάλι) 1.850 μέτρα!

PS3: Εδώ τα πράγματα σοβάρεψαν. Κακοτράχαλο κατηφορικό με κορμούς, βράχια και πολλές τεχνικές δυσκολίες.

PS4: Η κούραση μεγάλη, οι κλίσεις απότομες και το μυαλό συγκεντρωμένο στο να μη γίνει λάθος!
Οι αναβάτες από Λέσβο, επτά στον αριθμό και μαζί με τον Erman Balkin από την Τουρκία που συμμετέχει σε όλους τους αγώνες με την ομάδα της Λέσβου, είχαν όλοι μια πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Κατηγορία Men
6ος Γιαννούλης Παναγιώτης
27ος Βασιλείου Βασίλης
57ος Χατζέλης Μάνος
62ος Δημόπουλος Κωνσταντίνος

Κατηγορία Master
7ος Λασκαρίδης Ιγνάτιος
9ος Αναγνώστου Στράτος
30ος Ορφανός Μάνος

Κατηγορία Veteran
6ος Erman Balkin