Foxbet: Combo για ταμείο στη Μινεσότα και η άγνοια του πρωτάρη!


Μεγαλώνει το κουπόνι μας σιγά - σιγά με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται και πάλι στην εκκίνηση τους. Εμείς στο foxbet.gr για το Σάββατο κρατάμε μια επιλογή στα γκολ από τη Ρωσία και ένα συνδυαστικό από τις ΗΠΑ.

Σπαρτάκ Μόσχας – Σότσι

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και στόχο την έξοδο στο Champions League, μπαίνει η Σπαρτάκ Μόσχας στο φετινό πρωτάθλημα. Έγιναν κινήσεις ουσίας, την ίδια ώρα όμως υπάρχει ρήξη μεταξύ παικτών και διοίκησης για τα μπόνους τους. Ο Κονόνοφ παρέμεινε στον πάγκο της, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας η εικόνα της ήταν μέτρια. Στον αντίποδα, η Σότσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη «μεγάλη» κατηγορία, μόλις 1.5 μετά την ίδρυση του συλλόγου που αποτελεί τη συνέχεια της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης. Έκανε στοχευμένες κινήσεις χωρίς να κάνει οικονομικά ανοίγματα. Περιμένουμε σήμερα να παίξει στο «Ολιμπίνσκι» με άγνοια κινδύνου και για αυτό θεωρούμε εφικτό το over 0.5 των φιλοξενούμενων.

Μινεσότα Γιουνάιτεντ – Ντάλας

Τρέχει σερί έξι νικών σε όλες τις διοργανώσεις και επιθετικά πετάει... φωτιές η Μινεσότα. Έρχεται από την άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με σκορ 6-1 επί του Νιού Μέξικο και ενώ στο MLS στο τελευταίο της παιχνίδι επιβλήθηκε στο Μόντρεαλ με σκορ 3-2. Την ίδια ώρα, το Ντάλας επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-0 επί της Ουάσιγκτον. Αυτό ήταν το πέμπτο από τα έξι πρόσφατα ματς του, στο οποίο δεν ηττήθηκε. Μακριά από την έδρα του βέβαια, παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Για το λόγο αυτό πάμε στον άσο, τον οποίο θα συνδυάσουμε με το over 1.5 για να γίνει ελκυστικό.