Ο DIM CHORD βάζει φωτιές στα decks του OXY CLUB #13/07 @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου


Σάββατο 13/07 τα decks του OXY Club παίρνουν φωτιά στο διασημότερο CLUB του Αιγαίου!

To OXY Club σας παρουσιάζει τον καταξιωμένο– DJ & Producer DIM CHORD!

Αφού, λοιπόν, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, το Σάββατο 11 Ιουλιου 2019, ο Δημήτρης Φυτιλής aka dj Dim Chord, δίνει ραντεβού με το κοινό της Λέσβου στο OXY CLUB.

Ένα ραντεβού με House επιτυχίες, κάτι που είχε λείψει αρκετά από τα δρώμενα του Nightlife της Λέσβου.

Μιξάροντας γνωστά κομμάτια αλλά και δικές του παραγωγές, ο Dim Chord θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο peak από την αρχή μέχρι και το τέλος του event.

Μαζι του ο Antony PL και ο Giannis Serbis

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


Bio DIM CHORD

Γεννημένος στη Λάρισα ο Δημήτρης Φυτιλής ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην ηλικία των 9 ετών ξεκινώντας μαθήματα πιάνου σε ωδείο. Στη συνέχεια, φτάνοντας στην ηλικία των 13 άρχισε το djing με βινύλια αναμειγνύωντας διάφορα είδη μουσικής όπως pop, funk, rock, techno και dance καταλήγοντας στην House. Το επόμενο βήμα ήταν να σπουδάσει μουσική τεχνολογία και σύνθεση μουσικής. Εξερευνώντας ήχους ηλεκτρονικών drums, κρουστών, συνθεσάιζερ, φυσικών οργάνων αλλα και δοκιμάζοντας τις πρώτες παραγωγές του σε dj set διαφόρων event καταλήγει στον δικό του ήχο το 2009, όπου και βλέπουν το φώς της δημοσιότητας ολοκληρωμένα κομμάτια όπου κυκλοφορούνε σε μικρές εταιρίες του εξωτερικού όπως Cloud of silence, Μaotun Records κ.α. Το 2010 αρχίζουν συνεργασίες με κορυφαίους έλληνες και ξένους παραγωγούς σε original κομμάτια και remixes. Το 2011 δημιουργεί τη δική του δισκογραφική εταιρία "Noevo Records" μαζι με τον dj/παραγωγό Nikko Sunset απ την οποία κυκλοφορεί κ η πρώτη τους συνεργασια "Away from you" που σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται επιτυχία και μπαίνει σε συλλογες όπως "Sweet & Sweat 4", "In my bedroom", "Mykonos 12" κ.α. ενώ ακολουθεί και 2η επιτυχημένη συνεργασία στο "Wish you were here" με τον ελληνα dj/παραγωγό Agent Greg που κυκλοφορεί απο την Universal και σύντομα σκαρφαλώνει στην κορυφή των charts σε ραδιόφωνα και forums. Έχοντας ήδη στο βιογραφικό του συνεργασίες με Nikko Sunset, Agent Greg, Yalena, Kristia, Gale Petrou και Remixes/bootlegs σε Consoul Trainin, V-Sag, Ketjak, Tareq, Sugarhouse, Dino mfu, Paul Levon, Adele, SHM, Anne Clark, Lenny Kravitz, Morgan page, Miss Kittin, Medina, Dimi Phaze, Madonna, Andain, James Holden, Jamie Woon κ.α. σίγουρα έχουμε πολλά να περιμένουμε στο άμεσο αλλα και μακρινό μέλλον. Χαρακτηριστικά της μουσικής του που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι οι δυνατοί ρυθμοί, οι μελαγχολικές & ταξιδιάρικες μελωδίες αλλα και δυνατά Lead συνθεσάιζερ οπου όλα μαζί συνδέονται με πρωτότυπους ήχους και εφέ.

Warm up :

Antony PL & Giannis Serbis. (Residents DJs of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΩΡΑ: 00:00…..

Αν θέλεις να ζήσεις κι εσυ την αυθεντική και ξεχωριστή διασκέδαση/εμπειρία τοτε μόλις βρήκες τον προορισμό...!

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.comMore Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-1825459


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos