Συνεχίζεται από Δευτερά έως Τετάρτη η ασφαλτόστρωση στην Ελ. Βενιζέλου- Κυκλοφοριακές οδηγίες


Συνεχίζεται και στο υπόλοιπο τμήμα η ασφαλτόστρωση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

Από το Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, γίνεται γνωστό ότι θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βατότητας με ασφαλτικό επί τμήματος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κατά το χρονικό διάστημα από 15:30 έως 24:00 στις 15 Ιουλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και το χρονικό διάστημα από 15:30 έως 24:00 στις 17 Ιουλίου 2019 ημέρα Τετάρτη.

Κατόπιν της προαναφερθείσης προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων, επέρχονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την απόφαση αριθμ. 17/2019 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από την διασταύρωση της με την οδό Ν. Παπανικολή εως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Κατράκη.
Λόγω της προαναφερθείσης επερχόμενης κυκλοφοριακής ρύθμισης, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Οδ. Ελύτη, με κατεύθυνση την οδό Ελ. Βενιζέλου, απαγόρευση εισόδου στην οδό Ξ. Καραπαναγιώτη και Ν. Παπανικολή. Η κυκλοφορία προς Π. Κουντουριώτη θα διεξάγεται μέσω των οδών Οδ. Ελύτη – Μ. Κατράκη, στην οποία θα αντιστραφεί η φορά της υπάρχουσας κυκλοφορίας οχημάτων.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ξ. Καραπαναγιώτη με κατεύθυνση στην οδό Π. Κουντουριώτη, μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου, υποχρεωτική δεξιά πορεία στην οδό Ελ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Σμύρνης, απαγόρευση αριστερής πορείας στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

 Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιούνται έργα που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και καλυτερεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού μας.