Ανακοινώνει Αντιδημάρχους ο Ταξιάρχης Βέρρος


Πιο έτοιμος από ποτέ παρότι έχει να αντιμετωπίσει απίστευτες δυσκολίες ως προς την σύσταση ενός νέου Δήμου, είναι ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος.

Μετά τις αλλεπάλληλες επαφές που είχε τόσο στο νησί όσο και στην Αθήνα στα αρμόδια υπουργεία, μετά την άτυπη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην Δυτική Λέσβο, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος έκανε γνωστό μέσω της σελίδας του στο Facebook πως αύριο θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των Αντιδημάρχων της Δυτικής Λέσβου και των προτεινόμενων Προέδρων των Νομικών Προσώπων και Επιτροπών.

Εκτός από αυτά πάντως, ο Βέρρος, δεν αφήνει και ασχολίαστα τα όσα ακούγονται πως συμβαίνουν στην άλλη πλευρά, αυτήν του Δήμου Μυτιλήνης, καθώς καταλήγει πως η δική του παράταξη συζητά και αποφασίζει μόνη της, ως ανεξάρτητη: "Στα πλαίσια της διαφάνειας και της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας για την ανάληψη των καθηκόντων τους, θα ανακοινωθούν αύριο οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου καθώς και οι προτεινόμενες -οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και Επιτροπών.

Θεωρώ πως οι δημότες δικαιούνται να γνωρίζουν έγκαιρα όλους όσοι θα ασκήσουν διοίκηση αλλά και οι ίδιοι να ενημερωθούν πληρέστερα για το αντικείμενο και τα καθήκοντα τους. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε μέχρι τις 2/9.Άλλωστε σαν ανεξάρτητος συνδυασμός, συζητάμε και αποφασίζουμε μόνοι μας"