Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανησυχία προκαλούν οι τεχνικοί μαϊμού από εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Μυτιλήνη


Μαϊμού υπάλληλοι παριστάνουν τους τεχνικούς από εταιρείες τηλεπικοινωνιών, με πρόφαση βλάβης για να μπουν σε σπίτια και να κλέψουν

Σύμφωνα με καταγγελίες στο LesvosPost άγνωστα άτομα, προφασιζόμενα τους τεχνικούς η τους υπάλληλους εταιρειών, φέρονται να πηγαίνουν σε σπίτια για διόρθωση υποτιθέμενης βλάβης, με απώτερο σκοπό την κλοπή. 

Είναι γεγονός, ότι στις μέρες μας οι τεχνικές των διαρρηκτών έχουν εξελιχθεί, καθώς έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους για να μπουκάρουν πιο εύκολα στα σπίτια.

Σας δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία αναγνώστη (Σ.Μ) στο LesvosPost:

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε για κάποια περιστατικά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στην πόλη διάφοροι τύποι που ισχυρίζονται ότι είναι από εταιρείες τηλεπικοινωνιών (άλλοτε λένε cosmote, άλλοτε wind κτλ) και γυρνάνε στα σπίτια και ρωτάνε δήθεν για το ίντερνετ ( αν είναι γρήγορο και διάφορα άλλα). Δεν έχουν κανένα όργανο μέτρησης ταχύτητας ή κάποιο άλλο εργαλείο μαζί τους, κρατάνε μόνο ένα φάκελο. Επειδή η συμπεριφορά τους είναι περίεργη, άκουσα ότι πολλοί συμπολίτες μας έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία. Θα σας παρακαλούσα εάν μπορείτε να ερευνήσετε το θέμα και εάν η αστυνομία γνωρίζει κάτι παραπάνω, να βγάλει κάποια ανακοίνωση ώστε ο κόσμος να είναι προσεκτικός και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να μην ανοίγουν τις πόρτες και να μη δίνουν πληροφορίες. Ελπίζω να το ερευνήσετε. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.