Γιώργος Γιαννουλέλης: «Επικίνδυνα ανεπαρκής η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κα Ζερβού»


Επίσκεψη στην Λήμνο πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Γιαννουλέλης

Στη χθεσινή επίσκεψή του στη Λήμνο, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Γιαννουλέλης, ενημερώθηκε ακόμα μια φορά για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Λήμνου.

Εξαιτίας της χρόνιας κακοδιαχείρισης, το νοσοκομείο της Λήμνου, εκτός των ελλείψεων σε άλλες ειδικότητες, δεν θα έχει ούτε καρδιολόγο ούτε παθολόγο από τις 16 Ιουλίου και έπειτα με αποτέλεσμα εάν υπάρχει κάποιο έκτακτο περιστατικό το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα. Κάτι τέτοιο φυσικά εγγυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Λήμνου ενώ παράλληλα έχει τεράστιο οικονομικό κόστος. Συνεπώς, οφείλουμε να το καταγγείλουμε και να το καταδικάσουμε δημόσια. 

Από τη Λήμνο όπου και βρίσκεται αυτές τις μέρες δήλωσε ο κ. Γιαννουλέλης τα παρακάτω: 

"Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή των συμπολιτών μας στη Λήμνο επειδή η κα Ζερβού δεν έχει φροντίσει για την κάλυψη αυτών των θέσεων, δείχνοντας εγκληματική ανικανότητα. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί πρώτα το κομματικό του συμφέρον και τελευταία τις ζωές των συμπολιτών μας. Ελπίζω να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να θρηνήσουμε θύματα από τις παραλείψεις αυτές. Αυτές οι συμπεριφορές είναι ενδεικτικές του τι καλούνται οι πολίτες να κρίνουν στις κάλπες τις Κυριακής και τι πρέπει επιτέλους να αφήσουμε πίσω μας μια και καλή" 

Γιώργος Γιαννουλέλης υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου 
Κίνημα Αλλαγής