Απέλπιδα προσπάθεια αλλά...


Μια απέλπιδα προσπάθεια να στηθεί η ομάδα φαίνεται πως θα κάνουν οι διοικούντες στον Αιολικό, έστω και χωρίς Πρόεδρο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το συμβούλιο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και από το οποίο ο Αιολικός φαίνεται να παίρνει μια μικρή παράταση ζωής. 

Οι εγγυήσεις πως τα χρήματα από την UEFA τα οποία περιμένουν πως και πως στην διοίκηση δόθηκαν και όπως ελέχθη θα μπουν την επόμενη εβδομάδα ώστε να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει η διοίκηση. Μέχρι τότε θα μπουν κάποια χρήματα από μέλη της διοίκησης για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει τους παίκτες και από  κει και πέρα υπάρχει αισιοδοξία πως όταν ξεκινήσει την λειτουργία της η ομάδα, θα υπάρξουν και έσοδα από χορηγίες, διαρκείας κτλ, σε μια σαιζόν που ωστόσο θα είναι αν τελικά προχωρήσει, πολύ –πολύ οικονομική. 

Και αυτό καθώς αποφασίστηκε πως το ρόστερ θα αποτελείται από Μυτιληνιούς παίκτες και μόνο, ενώ και ο προπονητής θα είναι από την ντόπια αγορά, με το όνομα του Γιώργου Κουτρομπίλα να πέφτει στο τραπέζι ως το επικρατέστερο. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά επί του παρόντος, με την κατάσταση να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.