Συναντήσεις και επαφές από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου σε Αδραμύτι και Αϊβαλί


Σειρά συναντήσεων στην Τουρκία πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου, το διήμερο, 11 και 12 Ιουνίου 2019, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μυρσινιά, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Τατάκη, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Παρασκευά Φραντζέσκο, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Νικόλαο Αθανάση και τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνο Σωτηράκη, πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον Πρόεδρο κ. Coşkun Salon και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αδραμυτίου καθώς και επιχειρηματίες της περιοχής, τον Αντιδήμαρχο κ. Tayfun Gerkuş του Δήμου Αδραμυτίου, τον Πρόεδρο κ. Mustafa Büyükçıvgın, τη Διοίκηση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αϊβαλί και επιχειρηματίες, όπως επίσης και το Δήμαρχο κ. Mesut Ergin και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αϊβαλί.


Κατά τις συναντήσεις τόσο στο Αδραμύτι, όσο και στο Αϊβαλί, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, οι δυνατότητες προώθησης των τοπικών προϊόντων κ.α. Ειδικότερα, συζητήθηκαν μορφές συνεργασίας και κοινών δράσεων στον τουριστικό τομέα, τρόποι προώθησης των τοπικών προϊόντων, καθώς επίσης και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών.


Να σημειωθεί ότι στο κτήριο του Επιμελητηρίου Αϊβαλί φιλοξενείται ένα από τα Visa Centers που διευκολύνουν τις διαδικασίες για  την έκδοση της visa.

Οι συζητήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και επισφράγισαν τις ήδη καλές σχέσεις που έχει το Επιμελητήριο Λέσβου με τα Επιμελητήρια και τους Δήμους των γειτονικών παραλίων.